Mis pps - La mejor comunidad de powerpoints


 Resumen - andreu


Desconectado Desconectado
Nombre:
andreu
Mensajes:
0 (0 por día)
Grupo:
Novato

Sexo:
Masculino Masculino
Edad:
N/D
Ubicación:
ciutadella de menorca
Fecha de registro:
14 de Diciembre de 2012, 10:16:16 am
Última vez activo:
24 de Febrero de 2016, 07:15:50 am

Contactame :)

Email
oculto

Mis Amigos

No tengo amigos agregados aun.

Anunciantes

Imagenes

Actualmente no hay imagenes.

Sobre mi

Escribire aqui mas tarde. :)

Hora Local:
27 de Marzo de 2023, 11:46:49 am

Enviar un Comentario


Comentarios

andreu

  • Desconectado Desconectado
14 de Diciembre de 2014, 10:19:39 am

 NECESSITAT DE LA PERSONA

                        En aquesta història s'explica que hi havia un emperador que era molt temut en tota la seva comarca . Aquest vivia en una terra que sempre romania en guerra , per tant prenia molts presoners i en lloc de matar-los dels portava fins a un lloc dins d'una sala on es trobaven diversos arquers d'un costat i de l'altre lloc hi havia una enorme i impressionant porta de ferro . Sobre aquesta porta hi havia figures gravades amb calaveres plenes de sang i altres dibuixos atemoridors . L'emperador , a la sala , feia que tots els presoners formessin un cercle i llavors els deia ... "A tots vostès els parlo ; els donaré l'oportunitat que trien entre morir traspassats per les fletxes dels arquers o bé anar per aquesta misteriosa porta que es troba cap al costat dret " . L'elecció de tots els presoners va ser morir per les fletxes dels arquers abans de creuar la porta que tant atemoria . Després de molt temps la guerra va finalitzar i un soldat que sempre es trobava molt a prop de l'emperador sempre va mantenir un dubte , llavors es va acostar al sobirà per consultar : "El meu emperador , davant el seu permís , puc fer-li una consulta ?."L'emperador li diu : " Soldat , pots fer la teva pregunta " . " He tingut sempre la curiositat de saber que hi havia l'altre costat d'aquesta porta tan aterridora . Podria vostè dir-me ? " . El sobirà li va dir : "Apropa't a la porta , obre- i tu mateix mira" . Sigil•losament i amb molta por el soldat es va arribar fins a la misteriosa porta , va prendre de la maneta , va començar a obrir, hi ha mesura que anava empenyent va començar a il•luminar tot el recinte amb els raigs del sol que entraven ... i , finalment , va quedar sorprès perquè la porta donava cap a un enorme camí que li permetria la llibertat a tot aquell que s'animés a creuar-la.
Davant la seva admiració , el soldat va dirigir la seva mirada cap a l'emperador en el moment en què aquest li argumentava : " Ells sols havien de triar ; aquesta era l'oportunitat que jo els brindava , però davant la por d'obrir la porta misteriosa , preferien ser traspassats per les fletxes dels meus arquers " .
                    Que ningú cregui que donar a coneixia els seus pensaments sigui difícil, més bé , en el meu cas sols és un sentiment de comunicació.
                  Pel simple por de prendre risc en la nostra vida , quantes portes deixem d'obrir davant diferents oportunitats ?. Tantes vegades , per tenir por d'obrir la porta que ens condueix cap als nostres somnis , perdem la llibertat i morim interiorment . No vulguem canviar el món , només n'hi ha prou amb canviar les nostres males costums que afecten negativament el món. No intentem obrir cap portal galàctic , només intentem obrir els nostres propis cors al proïsme hi ha la vida . No ens preocupem per escoltar els confusos missatges evolutius que ens arriben de supòsits contactats còsmics , en tenim prou amb escoltar els clars missatges que , per involutius , desestimem de la Mare Terra .No ens preocupem per si hi ha la Germandat Blanca , preocupeu-nos pels nostres germans negres , blancs , grocs , vermells i de totes les races que hi ha , perquè segueixin existint. No intentem aprendre llenguatges per entendre el món econòmic  sense abans aprendre a parlar i cantar el llenguatge simple de l'amor i de la vida aquí a la Terra . No intentem escoltar i posar en pràctica les tècniques espirituals del savi espiritual , sense abans reconèixer la nostra pròpia essència espiritual que ens porta a descobrir el nostre propi savi interior que ens parla i ensenya a practicar una vida espiritual i sàvia . No vulguem fugir a llocs segurs davant els catastròfics canvis climàtics , sinó que hem d'enfrontar als catastròfics canvis personals que no ens permetran salvar sense importar que passi. Abans de saber com contactar amb un germà  contactar-te amb tu mateix i oferir una ajuda , al teu germà. No t'espantis de la inundació per venir , perquè abans t'ofegaràs en el propi por d'haver de viure allò que encara no ha passat. No neguis allò que pot passar , només treballa en consolidar el que està bé i corregeix el que està malament i llavors la por es convertirà en esperança . No busquis les empremtes del passat , fixa't per on camines ara . No esperis un futur " decretat " , camina i construeix el present..
Andreu Genestar Sabater